HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

Hát, ez majdnem összejött...

2022.01.31. 05:57 :: Dawson

Ez az éjszaka kicsit zaklatottabb volt, mint szerettem volna. Mondjuk, lehet, hogy segített volna, ha a sörök következményeképp nem kell még éjszaka is kimennem pisilni. Sebaj, ilyenkor mindig olyan jó érzés ránézni az órára, és konstatálni, hogy még milyen sokat lehet aludni. Azért így sem volt vészes az ébredés, bár kicsit túl sok új bejegyzés volt Twitteren, el tartott egy jó darabig, mire mindent elolvastam. Utána hajmosás, hogy rendben legyen a megjelenésem a Social Cornerben.

Ahol nem volt szabad asztal, ezért megkérdezték, nem bánom-e, ha a pultnál ülök. Mondtam, hogy inkább egy asztalt preferálnék, de a srác válasza az volt, hogy minden kétszemélyes asztal le van foglalva. Hát, akkor ez van, megyek a pulthoz, bár, megfelelt volna nekem a négyszemélyes asztal is. Kikértem az Eggs Benedictemet, ezúttal marha helyett helyben füstölt lazaccal, és azt kell mondjam, hogy igazán finom volt. Mikor végeztem, szerintem az a lány jött a tányérért, aki az elmúlt két héten leültetett, és megjegyezte, hogy örül, hogy újra lát. Biztos vagyok benne, hogy vendégek százaival találkozik naponta is, nemhogy hetente, mégis emlékszik az arcokra. Szerencsém van ismerni jópár vendéglátóst, és mindig megdöbbent az arcmemóriájuk. Pláne, hogy ebben én magam nem vagyok túl erős. Utána még egy jó capuccino, majd távozáskor kaptam még egy "Hope to see you soon!" elköszönést, ami nyilván jól esik az embernek.

Persze egyébként egész nap esett az eső, annyi idő alatt is eláztam, mire az étterembe, illetve onnan hazafelé sétáltam, pedig szerintem 10 percnél nem hosszabb az út. Ezért is örültem meg, amikor délután úgy nézett ki, tisztul az idő:

img_2093.png

Délután NFL meccsek, először a Bengals nagy meglepetésre nyert, aminek nagyon örülök. Aztán a 9ers sajnos kikapott, amire titkon számítottam, így annyira nem viselt meg. Majdnem összejött a döntő, amit szerettünk volna, ez van.

Mivel estére tényleg elállt az eső, elmentem egy sétára, közben vettem egy lattét az útra. Eléggé fújt a szél, néhol féltem, hogy kifújja a kezemből a poharat. Egyébként viszont kellemes idő volt. Kimentem az öböl partjára, és valamiért ott nem működtek a lámpák. Nem tudtam, hogy ez mennyire szándékos, van-e valami szabály, hogy vasárnap este nem sétálunk ott, vagy valami, mindenesetre így jó képet lehetett csinálni a városról.

img_2094.png

Oké, ennél jobb képet is lehetett volna készíteni, de letettem a kávét, majd jött a szél, én meg féltem, hogy felborítja a kávém. Bocsi... A séta jól esett, zenehallgatás, gondolatok rendezése. Hazafelé történt egy vicces dolog. Sétálok szépen, épp el egy szerintem elég puccos hotel előtt, amikor egyszer csak megjelenik mellettem egy srác, kb. velem egykorú lehetett, talán egy picit idősebb, és rám néz, köszön. Kiveszem a fülest, hogy halljam, majd megkérdi, hogy vagyok, mondom, minden rendben. Majd mondja, hogy nagyon tetszik neki a kabátom, meg tudnám-e mondani, hol vettem. Nem úgy nézett ki, mint aki egy kést fogna rám, és ellopná tőlem, szóval nem éreztem szükségét annak, hogy elrohanjak. Mondtam, hogy ez egy kicsit trükkös, mert Magyarországon vettem. Erre ő, hogy akkor megtudnám-e mondani, hogy mi a márkája. Elgondolkoztam, hol is vettem, majd mondtam neki. Megkérdezte még, hogy milyen anyagból van, jól látja-e, hogy gyapjú. Mondtam, hogy fogalmam sincs, hogy nincs-e benne más is, de talán gyapjúból is van. Megköszönte, még egyszer mondta, hogy milyen jó, majd elindult a másik irányba. Ergo, azért jött utánam, hogy ezeket megkérdezze. Szóval, ezek szerint tök jó kabátom van, jobb, ha ti is tudjátok... :D 

Ma este még egy kis sakk a terv, esetleg egy filmet meg lehetne nézni. Jó lenne időben lefeküdni, hátha az első pár napot le tudnám úgy hozni, hogy nem esik borzalmasan felkelni.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr6616989594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mgyrbci 2022.02.03. 07:11:09

Két dolog:
- az h elolvastad az összes új twitter bejegyzést nem kis dolog, tekintve h percenként több százezer jön létre :)
- nem biztos h a kabátod jó, viszont rád mozdult egy csaj meg egy srác is :)

Dawson 2022.02.03. 07:40:28

@mgyrbci:
- Ha-ha-ha... Határozottan nem kéne ennyit aludnod...
- Pffff... :D :D :D
süti beállítások módosítása