HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

"Ma tényleg más lesz minden, és a folyó parton állunk, a világ végén ketten, ott senki se jár"

2008.10.02. 05:32 :: Dawson

Aki megmondja, hogy miből van a cím, azt nagy elismerésben részesítem! Nem hiszem, hogy bármelyik olvasó ismerné, keresni nem ér! :)

Egyébként valami nem stimmel, mert mostanában nagyon nehezemre esik felkelni. Ma reggel tízszer nyomtam le az ébresztőt. Ebből egy bele van számítva, de a többi nincs. Aprópó. Tudja valaki, hogy az ébresztőkön ez a "szundi" mód miért mindig 9 perc? Ennyi volt az utóbbi két telefonomon, de ekkor még azt hittem, hogy ez valami Sony sajátosság. De hogy itt is találomra veszek egy ébresztőt, s ez is 9 percenként csörög újra, ez már arra enged következtetni, hogy valami sumákolás van a háttérben... Nektek hány percenként csörög újra az ébresztőtök?

Mondjuk most nem is volt olyan sürgős az ébredés, mert filozófiára kivételesen nem volt olvasnivaló. Megkaptam az előző quiz eredményét, s csak 9/10-es lett. S azért vonta le a pontot, mert nem jutott eszembe angolul egy szó, s egy hasonló jelentésűt írtam... Legalábbis nagyjából hasonló. Tanulság: ne egy hosszú túra után, fél órával az óra előtt olvasd el a házit... Amúgy most picit mélyponton van ez az óra (is).

Merthogy délután stat volt. Ismét egy quizzel, ami ismét nem volt megeröltető, így itt is jó eredményt várok. Annyira szájbarágós a módszer, hogy az alvással küzködöm. Mert speciel ez az anyag ismeretlen volt, de azért nem annyira bonyolult, hogy ötször elismételje egymás után. Mindegy. Lényeg, hogy jól megy. Viszont most már egyre ritkábban olvasom el a könyvet az órákhoz, mert nem nagyon szükséges.

A Babcockban semmi extra, programozgatok. A bl totóban ma nem volt túl nagy szerencsém, mindenhol, ahol vaciláltam, a másik eredmény jött be. Pl az Inter - Werder meccs. Az egyetlen német csapat, amit szeretek, az a Bréma. Mondom, jók lesznek 1-1-re. De aztán csak rábeszéltem magam, hogy az Inter a hétvégi fiaskó miatt most még talál egy gólt a végén, s 2-1-re nyer. Hát nem talált. Vagy a Barca. 1-1-et raktam, jó az a Shakthar, erre Messi a 94. percben lő még egy gólt. Hát mi van itt? Mindenki elkanászodott? Így nem lehet...

Aztán vacsi után mosás. Semmi gond nincs a mosással és a szárítással, egészen addig, amíg nem kell az összes pólót a tenyeremmel az ágyon "kivasalni". Ez elég nagy szopás szívás. Az ember hátát eléggé igénybe veszi... De ez is megvan, már csak öt mosás van hátra elvileg... Mondjuk, lehet, hogy hat lesz belőle. Egyéb nem történt, s a holnapi nap sem tűnik túl izgalmasnak. Mint e-mailben írta az egyik hűséges olvasóm, ez nem feltétlenül rossz. Hát, nem is. De hasznosabban kellene eltöltenem az időmet... Csak olyan sok apró-cseprő dolgom van. Mindegy, nem panaszkodom. :) Mára ennyit, remélem otthon minden rendben!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr10691923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pultos 2008.10.02. 05:50:52

Hát igen, a vasalás kissé hátfájdító tevékenység.
Örülök, hogy a mosással így megbarátkoztál, hasznos lesz, ha vége lesz a "nyaralásnak".
Ágyneműt is mostál már? És a takarítás? Bár az itthon is ment, de van hozzá porszívó?
Ügyesedjél tovább!
A tesztek megírása a többieknek is ilyen jól megy?
Csak azért kérdezgetek ennyit - mert érdekel a válasz - hogy tudj miről írni.
Puszi

bloemy 2008.10.02. 06:09:33


Már csak hatszor mosol december végéig???!!! Én hetente mosok 6x:)) Én úgy ismerlek, hogy nem veszed fel ugyanazt a pólót két nap egymás után:))

Dawson 2008.10.02. 06:22:12

Akkor számoljunk együtt :
Van 14 egységnyi ruhám. Pólóból speciel több, de alsónacit sem veszek fel kétszer egymás után. Még 6 mosás van, ez azt jelenti (mivel most tiszta minden, s koszosan viszem majd haza őket), hogy még 7-szer vehetek fel mindent. Namost ha kiszámolód az ujjaidon, akkor láthatod, hogy ez biza 98 napnyi ruha. S azt is könnyű belátni, hogy már nem leszek ennyit távol. Nagyjából még olyan 82 napot, ezért kellene, hogy elég legyen az 5 mosás. De ki tudja, hogy alakul még.

Hetente hatszor mosol? Kérdezd meg anyát, hogy ő most hányszor, hogy nem szállítom neki a szennyest :)

Egyébként a vasalással természetesen szakítok, ha hazaértem. De egyébként nem hiszem, hogy egy vasalódeszkánál való vasalás a CSI előtt ugyanaz lenne, mint odagörnyedni az ágyhoz, miközben Pavarotti a Figaró házasságát énekli. :)

bisti 2008.10.02. 23:35:54

hja Peti!

Brigádnak ennyi volt az idényre, eddigi meccsei 3-0 jóváírás ellenfélnek.. a helyi vagányok nem fizetnek, szal lázadás volt :) Faki bedobta a durcit, mire a többiek is, mert ígyis alig voltak meg a meccseken.. az ördögök meg eléggé betettek nekik ugye :D
süti beállítások módosítása