HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

Közeleg...

2008.10.29. 03:43 :: Dawson

Pénteken itt a Hallowean, s már most nagy a készülődés. Gondoltam, hogy ez nagy mulatság errefelé, de arra nem számítottam, hogy a kajáldákban már három nappal korábban elkezdik a díszítést. Most éppen csontvázakat, pókokat raktak ki, de már láttam többeket tököt faragni. A conservation partnerem azt akarja, hogy öltözzek be (valamiért búvárnak akar... Miért pont búvár?), de nem nagyon hajlok a dologra. Szerintem elég idétlennek érezném magam, nomeg azt sem hiszem, hogy lehetne még normális jelmezt kapni. Valamelyik amerika-szakértő leírhatná, hogy pontosan mit is ünnepelnek ilyenkor. Tudom, hogy könnyű lenne rákeresni, de most inkább nem tenném.

Ami azt illeti, én egy szóval sem mondtam, hogy mindennap lesz új bejegyzés. Jó sokáig volt, de egyrészt az igényt sem érzem rá, másrészt nekem sincs erőm és időm minden este erre. Pláne, ha még impulzus sem ért. Csak azért, hogy legyen új post, nem fogok írni, így is romlott a színvonal az utóbbi időben. Az az igazság, hogy el lettetek kényeztetve.

Ma sem nagyon történt semmi, s ezt szerintem eléggé alátámasztja a tény, hogy leginkább a magyar gazdaság és az IMF kapcsolata kötötte le a figyelmemet. Az idő ma rossz volt, bőröndöm még mindig nincs. Mármint olyan kicsi. Megint mosás volt, továbbra is utálom ezt a "vasalást". Nem tesz jót a hátamnak.

Mára ennyit, legyetek jók.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr55737827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloemy 2008.10.29. 06:59:05

A halloween angolszász ünnep, állítólag eredetileg kelta eredetű. Abban az időben úgy tartották, hogy ezen az éjszakán (okt 31) előjönnek a halottak, és kárt akarnak tenni az élőkben. Ezért mindenféle ijesztő dolgot raktak ki a házak elé, hogy elijesszék a őket. Később aztán ez nőtte ki magát a mai - tényleg angol és amerikai ünneppé. Már nem a halottaktól félnek, hanem a kölkök beöltözve (ijesztgetve)édességet csalnak ki a felnőttekből (különben átok száll a házra - húúúú). Én így tudom.
Levelet azt hiszem e-maiben írok majd, még nem jutottam oda, és ha igazi levelet küldök azt már nem kapod meg Kalifornia előtt, vagy igen? Ha igen, akkor szólj, és azt írok.
Pussz!!!

pultos 2008.10.29. 08:32:51

Szia!
Te ezek szerint gyereknek számítasz, hogy jelmezt akarnak rád adni?! Elég ijesztő leszel, mint búvár - fényképet feltétlenül kérek!
Szerintem még mindig olcsóbb lehet jelmezt kölcsönözni, mint egy csomó cukorkát vásárolni, és azt osztogatni. Gondolom az átkokat el akarod kerülni:) Ne kockáztass!
Ma kb 17 órától "bulizunk". Ha gondolod skype-olhatsz, persze ha meghalljuk a hívást. (Még fényképeket is kellene keresnem... - ez csak vicc volt:)
Puszi

Ui.: Na jó, tényleg nem ígérted, hogy minden nap írsz, de ennyit csak adhatsz az itthoniaknak, nem?!
Legyen izgalmas napod! Ha másról nem, hát a picikédről írj valamit... Nem fakul még az alumínium borítása a sok használattól?

bisti 2008.10.29. 13:19:25

Bélabátyám!
pénteki záróforduló részemről esélytelen, zh-m lesz délután.. szóval talpra Magyar, hí' Aprajafalva!! :D:D

törpicur 2008.10.29. 13:26:58

Jaja, jól jönne egy olyan Béla, mint amilyet a Ferrari ellen láthattunk:D Bár ez a féllábú se rossz, lehet röhögni rajta:D:D De te is nyilván vmi szar fociban sérülsz meg...

pultos 2008.10.29. 17:20:51

Izzítottuk a régi sztorikat, betáraztunk egészen az ovitól a mai csajbulira:)))reszkess:)))
És kevertünk pina colada-t:))) (n felett kis izé)
Ja, Bloemy vagyok:)

pultos 2008.10.30. 08:18:23

Valami baj mégis van, ha nem válaszoltál a levelemre és blogot sem írtál...
Nincs talán valami baj a gépeddel?!
Legyen jó napod!
süti beállítások módosítása