HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

"Megkésve bár, de törve nem"

2008.09.16. 05:23 :: Dawson

Az index jóvoltából eddig nem tudtam blogot írni, ezért a korán munkába indulóktól elnézést. Ha csak az első bekezdésig jutnak el, akkor nyugodjanak meg, nem maradnak le semmi érdekesről.

Lévén a mai nap nem volt túl cselekménydús. A már említett filozófia számonkérés miatt korábban keltem, hogy esetleg még átnézek pár dolgot. Át is néztem, majd beültem az órára, ahol a négy kérdés nem okozott túl nagy fejtörést, így nyugodtan tettem le a pennát. Mondjuk szerintem senkinek sem jelentett problémát. Megkaptuk a múltkori quiz eredményét is, 10/10-et kaptam, de az átlagot figyelve ez nem volt túl kiemelkedő.

Ezt követően kis pihi, majd uzsgyi a Stat előadásra, ahol egy quiz volt, s bevallom, ez kicsit meglepett. Az első kérdésben definíciók voltak, illetve inkább képletek, ahol az okozott gondot, hogy hogy hívják ők a szórásnégyzetet, nehogy összekeverjem a sima szórással, ilyesmi. De végül nem kevertem. A másik feladat pedig egy ábrázolási eszköz leírása volt, ez is viszinylag jól ment. Jobban, mint amennyire a rá fordított felkészülésből adódott volna... Ezen kívül nem történt semmi.

Persze volt ebéd is, meg vacsi is, de csak a szokásos, így nem nagyon részletezném. Az idő kellemes, süt a nap, de már nincs olyan meleg, igazi őszi időjárás. Mást igazából nem tudok írni, nem volt egy produktív nap. Mondjuk Ti sem láttok el túl sok információval, úgyhogy nem is érdemeltek többet... Holnap (illetve nektek már ma) kezdődik a BL, reméljük ugyanolyan végkifejlettel végződik, mint tavaly. Mára ennyit, dolgozzatok ügyesen!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr3665500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pultos 2008.09.16. 06:27:56

Szia!
Nem könnyű belépni kommentezni sem.
Azt mondod kevés az információ itthonról? Tegnap egész nap megállás nélkül esett. És ez rá is nyomta bélyegét mindenre.
A gyerekek nagyon rosszak voltak, pocsék napom volt.
Ezzel szemben te a napsütéses őszben gyártod a 100%-os teszteket. Jobb ha inkább te írogatsz, attól legalább jobb kedvünk lesz.
Jó napot neked is, a blogozóknak is és magamnak is!
süti beállítások módosítása