HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

A nagy nap!

2008.09.20. 06:28 :: Dawson

2008. szeptember 20. Három érdekes dolog is történik e napon otthon, amiről szeretnék megemlékezni.

Mindenek előtt Erős Melinda és Herczegh Géza esküvője. Bár nyilvánvalóan kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy pont ma ezt a blogot olvassák, azért szeretnék ezúton is nagyon szép és boldog éveket kívánni, remélem, hogy ez a mai nap olyan lesz, amilyennek mindig is elképzelték. Sajnálom, hogy nem lehetek ott, hogy személyesen gratuláljak, de talán igazoltnak tekinthető a hiányzásom. Mégegyszer, csak a legjobbakat az ifjú párnak!

Másodszor ma este lesz Szolnokon az első hivatalos érettségi találkozóm, melyen nagy szívfájdalmamra nem lehetek jelen. Remélem nagyon jól fogjátok magatokat érezni, s ha lehet adjátok át üdvözletem mindenkinek, legfőképp volt tanárainknak.

Harmadszor pedig az eddig egy kommenttel büszkélkedhető Maya ma utazik Dániába, hogy ott töltsön egy félévet. Bízom benne, hogy jól fogja magát ott érezni, s továbbra is olvassa majd a blogot, s talán többet kommentezik :)

Az én napom közel sem volt ennyire érdekes, s valószínűleg a szombati programom sem vetekedhet semelyik fentebb említettel. Egy órám volt ma, ahol Kant filozófiáját boncolgattuk tovább, s meg kellett állapítanom, hogy ezzel sem tudok azonosulni. Olyan alapvető dolgokban nem értek egyet sem vele, sem Mills-szel, hogy még azt sem lehet mondani, hogy majdnem. Ezenkívül sikerült úgy eltöltenem a napomat, hogy még véletlenül se csináljak semmi hasznosat :) Úgy látszik ez a képességem még nagyonis jól működik...

Aztán este elmentem a gym-be. Egész nap nem volt meleg, de legalább sütött a nap. Este már az sem... Olyan hűvös volt, hogy látszott a lehelletem. S nem tudom, hogy ilyenkor ez itt normális, vagy most hidegebb van a szokásosnál, és nincs ok aggodalomra. Mert azért szeptember végén nem biztos, hogy ez a normális. A gymben nem voltak sokan, s az jó, ilyenkor kedvemre garázdálkodhatok a gépek között. De nem voltunk azon a részen sokat, mert mentünk squasholni. Illetve csak mentünk volna, de nem volt laszti, amit köcsönözhettünk volna, s 4 dollárért meg nem voltam hajlandó venni egyet. Így Rocket Ball-oztunk. Ez hasonló, csak itt a pálya teljesen zárt, a labda nagyobb, nem tömör, s nagyon pattog. Mivel a szabályokat nem tudtuk, így csak ütögettünk, de annyira nem fogott meg a játék...

Aztán amikor már mentünk volna átöltözni, láttam, hogy ketten fociznak az egyik pályán. Mivel nem voltak túl ügyesek, megkérdeztem, hogy rúghatok-e kettőt. Már elvonási tüneteim voltak, alig vártam, hogy labdához érhessek. Teremfoci volt, tehát az a picit szőrős labda, s nem is volt rendesen felfújva, de nekem mégis ez volt a Minden abban a pillanatban. Azt hitték, hogy a Teamből jövök :) Mondtam, hogy azért nem... Első lövésemet aztán meg is tapsolták, lévén kilőttem a jobb alsót, s a kapufáról a bal kapufa mögé pattant a labda. Najó, ezt eltaláltam. A másik két lövésem (merthogy megkértek, hogy ugyan lőjek mégegyet) már kevésbé sikerült jól, dehát biztos a szokatlan labda miatt ;) Szerintem azért voltak ilyen kedvesek, mert szeretnek játszani, csak nincs kivel. Az egyik panaszkodott is, hogy itt nem népszerű, ám ők jönnek szinte kétnaponta, s ha gondolom, akkor csatlakozzak. Nem ígértem meg, de azért szivesen rugdosnék majd néha velük.

Hazafelé még vettem egy forrócsokit, s most itt vagyok. Ami az utazási programomat illeti:

  • Csütörtökön utazunk New Yorkba, ahol vasárnapig leszünk
  • Októberben a holland srác amerikai ismerősével kocsival elmegyünk valamelyik nap Vermontba. Állítólag ősszel nagyon szép. Szerintem csak egy napot fog igénybe venni
  • November 4-én (választás) megyünk a nyugati partra, elsősorban Los Angelesbe. Onnan terveink szerint Kovács Bélával pénteken átmegyünk Las Vegasba helyszinelni. Ott maradunk vasárnapig majd jövünk vissza. (Béla, ha ezt olvasod reflektálj már, hogy akkor ez tuti-e, mert foglalnánk jegyet. Vagy valaki, mondjuk Yurij szólhatna neki, hogy szóljon nekem :) )
  • November 27-e a Hálaadás napja, s emelett 28-án pénteken sincs munka. Ezért ekkor elmennénk négy napra Washingtonba.
  • Közben párszor, de nem túl sokszor elmennék Bostonba, esetleg Portlandbe is

Ezek tehát a tervek. Egyelőre a Nagy Alma az biztos, oda már megvan minden jegy.

A Törpék 0-0-t játszottak a NEFAG-gal. Majd kérnék valami összefoglalót, kik voltak ott, ilyesmi. Mondjuk ez a múltheti meccsről is jöhetne. Nagy lehetőséget szalasztottunk el, mert a három ponttal most második helyen állnánk. De sebaj, csak vigyázni kell, mert nagyon sűrű a mezőny.

Mivel sokan panaszkodtak arra, hogy nem lehet belépni, ezért mostantól bárki írhat kommentet, regisztrálás nélkül is. Talán így nagyobb lesz az aktivitás. Mára ennyit, kellemes hétvégét mindenkinek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr38672392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bisti 2008.09.20. 16:37:25

Halihó!

tetszenek a felsorolt projectek, csinálj sok képet mindenképpen! gyanítom kialakult már a heti menetrended, mennyi időt töltesz suliban tanulás céljából?

jól teszed, hogy sportolsz rendszeresen, a foci miatt ne aggódj, ha kopna is a tudásod, ismerek vkit, aki szívesen visszahoz régi formádba, segít a játék egyes elemeiben(spec. labdavezetés..), szóval dont worry! :-)

napközben milyen népekkel vagy együtt? vagy akivel két szónál többet váltottál, már meg is örökítetted a blogban? apropó, milyenek az egyetemista jányok?? a szaftos részleteket a másik blogodba kérem.. :P

na, legjobbakat, csákány!

Dawson 2008.09.21. 06:03:43

Hát, még nem sikerült összeszámolnom, mennyit vagyok bent, de azt már tudom, hogy többet, mint a BME-n voltam ;)

Azért annyira nem aggódom a foci miatt, tudom, hogy mindenki tud segíteni valamiben. Valaki a labdavezetésben, valaki az ívelgetésben, valaki a lézengésben, s így tovább :)
süti beállítások módosítása