HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

A költekezés napja

2008.10.11. 06:33 :: Dawson

Merthogy erről szólt a nap. De lássuk mi volt előtte.

Bátran kijelenthetem, hogy az október tizedike nem az én sportnapom. Minden kezdődött azzal, hogy az Anaheim kikapott. Van ilyen, jó csapattol szerencsétlen gólokat kapva ki lehet kapni. Aztán jött az otthoni hír, miszerint a Törpök is kikaptak, állítólag szintén elég peches körülmények között. Remélem erről még bővebben is olvashatok majd.

Közben volt egy filozófia. Korán keltem, hogy az abortuszos cikkeket el tudjam olvasni, jött is a menetrendszerű quiz, ám nem erről, hanem Arisztotelészről volt szó. Hát, meglátjuk... Utána elmentünk a hokijegyekért, simán kaptunk, szóval holnap meccsnézés. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.

A délutáni foglalatosságom kimerült egy kis skype-ozásban valamint egy másfél órás csendespihenőben. Hétkor elmentünk a gymbe (najó, kicsit később, mert elaludtam), ahol szinte senki nem volt. Így megint bátran garázdálkodhattam a gépek között, volt is minden. Majd mikor mentünk volna öltözni, észrevettem, hogy üres a pálya, amin a focikapu van. Hát, 10 percet rúgdostunk, nagyon jó volt :) Azért még eltalálom a labdát, s ez megnyugtat. Azért csak ennyit maradtunk, mert pénteken és szombaton csak 9-ig van nyitva a kajálda, s azért jó vacsorázni valamit. Ezt követően vissza a Babcockba, ahol néztem egy kis NHL-t, majd lementem Ákoshoz, hogy fixáljuk a novembert.

Hát itt aztán elszabadultak a dolgok. A foglalások szerint november 3-án, kedden elrepülünk San Franciscoba. Ott eltöltünk két éjszakát, s átrepülünk Los Angelesbe. Ott három éjszakát maradunk, majd a tervek szerint Kovács Béláékkal szombaton átmegyünk Las Vegasba helyszínelni. Ott sajnos csak egy éjszakát tudunk maradni, s vasárnap reggel :( utazunk vissza Bostonba. Sajnos vissza kell mennünk, mert nem lehet egy óráról 3-nál többször hiányozni, s ha hétfőn Ákos nem jelenik meg az angolján, akkor nem teljesítené a követelményt. Amúgy erre a Lss Vegasra most nagyon neheztelek. Ez a repülőjegy többe kerül, mint a repjegy Bostontól-SF-ig + SF-LA-ig + a SF-i szállás! Egy hete néztem, s azóta elfogytak az olcsó járatra a jegyek, így $150-nel többe került... Ezt nagyon sajnálom. Így tényleg rengeteget költöttünk. Viszont legalább már ezeken túlvagyok, s tudok tervezni. Kedden kiderül, hogy mennyibe fog kerülni a gép, amit veszek, s onnantól tényleg meglesz minden nagyobb kiadásom értéke. Szóval kedden nagy számolgatások lesznek. De remélem ezekután jól fogjuk magunkat érezni a nyugati parton.

Mára ennyit, folyt köv holnap.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr40707975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pultos 2008.10.11. 07:45:36

Holnap skype-olunk. Most sietek, mert vár a szüret és picit elaludtunk.
A pénzen ne bánkódj, az semmin nem segít. Inkább örülj annak, hogy milyen helyekre jutsz el! Még a neveket olvasni is izgalmas dolog.
Hétvége, pihenj! Puszi

bisti 2008.10.11. 12:27:31

haller!

ne legyél már smucig :D úgy hallottam, az informatikusok (már akik értenek is hozzá) egész jól keresnek :) szóval az előttem szólóval maximálisan egyetértek, az élmény megfizethetetlen, a pénzt most tekintsd egyfajta eszköznek =) max utána fél évig tejen és kokkoszon élsz .. :D

have a nice weekend!

ps: jó tudni, hogy a labda nem lázad ellened :P

törpicur 2008.10.11. 17:33:37

Hi!

Hallod, ne számolgass, csak élvezd a kintlétet... Sokan csak álmodunk ilyen helyekről, te pedig mindjárt ott vagy:) Készíts sok képet! Örülök, hogy focizgatsz is, csak nehogy túlzásba vidd:) Sajna nk, majd írok elemzést holnap:) Most itt alapozunk Ákosnál, készülünk a válogatott meccsre ( liter jim beam:P ) Na minden jót!!!!

süti beállítások módosítása