HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

Boring

2008.10.18. 04:01 :: Dawson

Igen, ez a nap picit uncsi volt. Mondjuk ennek oka talán az is, hogy későn keltem fel. Utána egy kis netezés, majd megnéztem a Kramnyik-Anand partit. Aki nem tudná, most van a világbajnoki döntő. Azért ők játszanak, mert Anand a világbajnok, miután tavaly megnyerte a tornát, de Kramnyik volt a címvédő, így ő nem is indult el ott. S most csapnak össze. Ez volt a harmadik parti, s Anand sötéttel nyert, így a két remi után 2-1 neki. Nagyon érdekes parti volt, akinek van affinitása hozzá, az töltse le az ingyenes playchess programot, s ott meg is tudja nézni. Mondjuk tudom, hogy senki nem fogja ezt megtenni, de gondoltam, hátha.

Fél 12-kor megvettük az esti hokimeccsre a jegyeket, majd elmentünk reggelizni. Utána internet és skype volt a program. A furcsa az, hogy elfáradtam! Majd közeledett az este, vacsi, majd hokimeccs.

Hát, mit mondjak, nem volt jó meccs. 1-0-ra nyertünk ugyan, de egy gyenge ellenfél ellen, egy tényleg kifejezetten unalmas meccsen. Most a student sectorban voltunk, így kb végigálltuk az egészet. Eljött még az Andrea is, a conversation partnerem. Na, hát ő vicces. Az egész este legszórakoztatóbb pillanata volt, amikor "véletlenül" (persze) kiköpte a rágóját, s a szomszédja lábán landolt. Most képzeljetek egy egy undorító zöld rágót egy fekete vászonnadrágon. Csak néztük másodpercekig, nem mertem röhögni sem, pedig nagyon vicces volt. Persze ő azt állítja, hogy ki akarta venni a rágót, amikor én meglöktem... Na persze... :)

Most itthon, lassan kezdődik az Anaheim meccs. Eddig négy meccsen nulla pont, az ellenfél a San Jose, 4 meccsen 4 győzelem. Vajon mi lesz... Előbb-utóbb csak nyerünk! :)

Holnap Portland. Látom, senkit nem hozott tűzbe, hogy már a régi telefonomra is írhat. Ejnye. A Törpök ma nem játszottak, ám sajnos az eredmények nem a mi szájízünk szerint alakultak, így az utolsó fordulóban mindenképp nyerni kell! Még egyszer köszi midenkinek a MacBook-javaslatokat. Ma megnzétem, mennyiért fogják otthon adni a gépet, s majdnem 200.000 forintot spóroltam rajta így. Azt hiszem így tényleg jó bizniszt csináltam. Más nem történt, így megyek, nomeg kezdődik a meccs is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr81719610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pultos 2008.10.19. 08:54:45

Ezt a csalódást! Nézném a Portlandi képeket és semmi:(
Ilyen későn és fáradtan érkeztetek haza? Legalább annyit írhattál volna, hogy az államokban is volt okt. 18. csak utazás miatt késik a beszámoló.
Nem értem miért várod annyira az üzeneteket a telefonodra? A közelebbi ismerőseid bizonyára e-mailt küldenek...
Na befejezem, mert indul a Forma 1.
Este blogot szeretnék olvasni, különben felhívlak...!

bisti 2008.10.19. 16:24:49

cső Peti! mennyibe kerül nekem meg neked ha küldök smst?? mert ha nagyon akarsz, akkor ilyen ingyenes netes felületről bombázhatunk :D

indexet gyanítom sasolod gyakran, ott kint az emberek mennyire vannak tisztában, mi történik a világban?:D
hja, képet rakhatnál fel magadról, vmi frisset, nagy-nagy hajjal =)
mikor jön meg kb az új géped?
tényleg, hogy megyeget a tótok nyelve?
süti beállítások módosítása