HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

Boston #3

2008.10.26. 05:15 :: Dawson

Ma harmadjára voltam Bostonban, s most már megállapithatom (tudom, hogy hosszú i lenne, de még nem megy), hogy nagyon tetszik. Nagyváros, de mégis barátságos és tágas. Ellentétben Manhattannel itt van tér, ezáltal nem tűnik olyan zsúfoltnak a dolog. Határozottan tetszik.

Amúgy sok minden nem történt, igazából egy pláza szerűségben voltunk, ami több épület pár emelete. Az épületek mégcsak nem is ugyanazon utak ugyanazon oldalán vannak, mégis össze vannak kötve pár emelet magasságban. Hát, nem olyan csúnya látvány. Bőröndöt nem sikerült vennem, mert túl sokat kértek érte, ennél jóval olcsóbban szerzem be a netről. Viszont igyekeznem kell, mert nemsokára már szükségem lenne rá.

A kacsák nyertek, gondolom ez mindenkit izgat, de hogy ne legyen tökéletes a napom, a United csak remizett. A sakk vb-döntőben 8 parti után Anand 3 ponttal vezet, igy már csak 1 pont kell neki a győzelemhez a következő négy alkalomból. Elég jó esélye van, pláne a játékát nézve.

Mára akkor ennyi elég is lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr95732090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pultos 2008.10.26. 08:13:27

Azért egy fényképet Bostonról "beszúrhattál" volna!
Azt Írja az újság:
"...Bostonban például - villamossal - a legtöbben a Tudomány Múzeumába mennek, ahol a diákjegy árát máris negyedére, két dollárra csökkentették. Népszerűek lettek az úgynevezett "refurbished", azaz felturbózott, régi komputerek, amelyek már a nagy gyárak internet oldalain is rendelhetők. Las Vegas luxushoteljei "egy éjszakát fizet, kettőt kap" akciókkal csábítják a kaszinóba a vendégeket, ám így is negyed vagy fél házzal mennek a szezonok." (Népszabadság)
Más. A hosszú i-t keresd meg, mert itthon nagyon hiányozni fog!
Puszi
süti beállítások módosítása