HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

Nem jött meg...

2008.10.22. 04:59 :: Dawson

Ez sosem jelent jót, így most sem. Ám ennek nem lesz egyéb következménye hónapok múlva, legalábbis remélem. Ugyanis a táskáról van szó. Ugye délután 4:30-ra volt kiírva, de már reggel 11-kor azt látom, hogy exception történt. Nem volt egyértelmű az ok, mindenesetre engem nem hívtak, s ha itt lettek volna, csak megteszik... Legalábbis remélem. Így most holnap este 7 szerepel a lapon, bár a maiból kiindulva nem biztos, hogy ezt az időpontot olyan komolyan kell venni. A laptop pedig elvileg csütörtökön reggel 10:30-kor jön, hát meglátjuk. Várom már, pláne, hogy tegnap megint csak úgy kikapcsolt ez a gép, minden figyelmeztetés nélkül...

Ma nem sok minden történt, csinálgattam a házikat, voltam órákon. Az angol most kivételesen egész jó volt, sokat beszélgettünk. Azt hiszem, lassan ideje lenne neki megmondanom, hogy novemberben két órán nem leszek. Ehhez azonban még erőt kell gyűjtenem.

Nyertek a Kacsák Torontóban, végre. Továbbá nyert a United sálálálá, nyert a United sá-lálálálá. Kiütöttük a Celticet, hehe. A Madrid meg béna, s ezen elment egy jó kis tippem a BL-totóban. Szerencsétlen banda nem tudott pontot szerezni a Juve ellen. Csabika most biztos boldog :)

Holnap reggelre megint el kell olvasnom egy 10 oldalas abortuszcikket, mert miért ne. Pro és kontra érvelnek, de úgysem tudják meggyőzni egymást... Engem meg pláne ;) Mindegy. Holnap lesz egy vizsga is statból, majd pár órával előtte kiírom a képleteket egy papírra. Több készülést szerintem nem igényel a dolog, bár ilyenkor szokott az lenni, hogy olyan kérdést kap az ember a vizsgán, amire nem számít, azt hiszi, hogy triviális, s mégsem. De valamiért tényleg nem hiszem, hogy túlságosan nagy gondot okozhatna. Mindegy, azért egy félórát legalább készülni fogok rá, Ricsi is tanul, így nincs kivel beszélgetni :) Jah, ez egy féléve volt aktuális... :) (aki nem tudná, ő volt a szobatársam...)

Egyébként esik, s hideg van. Egyre jobban várom Kaliforniát, ott mégiscsak meleg lesz. Szóljatok rám, hogy ne felejtsek el fürdőgatyát vinni! :D Mára ennyit, legyetek jók!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr54725783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pultos 2008.10.22. 06:19:37

Azt gondoltam az új világban nincs olyan, hogy egy csomag az ígért időpontban nem érkezik meg. Tudom milyen érzés, de ne hagyd, hogy negatív gondolatok legyenek úrrá rajtad!
Itt van pl. az abortusz kérdés... Mindjárt jobb kedvre derülsz, nem?!
Nem írtad, hogy találkoztál-e a konyhán a magyar hölggyel.
Ma van a szünet előtti utolsó tanítási nap. Nehéz és hosszú nap lesz, de utána csak jó lesz. Mire felébredsz, túl leszek a nehezén.
Fényképet szeretnék látni! Ha mást nem tudsz, hát azt, hogy most mit látsz, ha kinézel az ablakon...
Puszi

bloemy 2008.10.22. 06:39:42

Miért, neked mi a véleményed az abortuszról?
(Komolyan kérdezem)
Más: nálatok is lesz óraátállítás a hétvégén?
Nyusssz.

Dawson 2008.10.22. 06:47:42

Amiatt aggódom, hogy a csomag itt volt, csak pl. nem tudott bejönni a futár. De akkor felhívott volna, nem?

Az én véleményem az abortuszról? Hát, van, de nem akarom itt ország-világ előtt megírni, mert az álláspontomat alá kellene támasztanom, ami viszont sok helyet és időt igényelne. Szóval majd inkább személyesen érvelnék, ha lehet :)

Nálunk később lesz óraátállítás, de még nem tudom pontosan, hogy mikor. Mintha az angoltanár azt mondta volna, hogy csak november első hétvégéjén. Még nem néztem utána. De ha ez így van, akkor csak 5 óra lesz köztünk :)

Képek meg majd reményeim szerint lesznek, bár nem szokványosak...
süti beállítások módosítása