HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

The Nightlife

2009.10.26. 05:34 :: Dawson

Tegnap este úgy döntöttünk, hogy megnézzük, mit tud New York éjszaka. Ezt egybekötöttük az általam hozott, kiváló minőségű, családi pálinka elfogyasztásával (ez itt a reklám helye: nagyon finom, igazi pálinka korlátozott mennyiségben eladó!)

Elsőként a közli bárba mentünk, ahol már voltunk. Itt azt kellett tapasztalnunk, hogy annak ellenére, hogy szombat este van, s már nem esik az eső, kevesen vannak. Nem is sokat időztünk itt, de azért lecsúszott egy Guiness, ami nekem túl keserű.

Ezután átmentünk NY-ba, ahol Levi tudott egy jó helyet, amit beugró nélkül meg lehet látogatni. Így is tettünk, bár a bejutás nem volt egyszerű, mert a nagydarab színesbőrű kidobó először a kedvezőtlen fiú-lány arány, de aztán nem makacsoskodott sokáig, így bementünk. Úgy esett, hogy itt is töltöttük el az este hátralévő részét. A hely maga nem volt extra, de kellemes volt. Mondjuk a DJ szerintem nem volt jó, de jó volt a hangulat és lehetett beszélgetni is. Aztán amikor elfáradtunk, hazamentünk.

Ez rá is nyomta a bélyegét a mai napunkra, későn keltünk, lustálkodtunk. Ettünk egy óriási gyrost, ahol a görög hapsi arra próbált rábeszélni minket, hogy maradjunk Amerikában, mert az jó. Ő ugyanis 16 évesen teljesen egyedül, illegálisan jött, mert Görögországban nem talált munkát, s az állam nem adott neki semmit. És a szokásos. De egyébként nagyon aranyos volt. Utána még sétáltunk itt Jerseyben, láttunk óriási norvég óceánjárót, megnéztük az itteni 9/11-es emlékhelyet, s majdnem eljutottunk a Liberty Parkba is. Végül azonban erre nem került sor. Most este pedig lementünk ketten futni a Fintess Centerbe.

Holnap valószínűleg Brooklyn, meg talán mozi, de még semmi sem biztos. Remélem otthon továbbra is minden rendben, vigyázat, hamarosan érkezem!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr451475230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istibisti 2009.10.28. 14:54:33

megőrülük!! :-) csudajó
süti beállítások módosítása