HTML

Utolsó kommentek

  • Roli88: hol vannak az írások???? :D (2022.05.16. 14:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: @Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre... (2022.05.11. 07:28) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: 4 nap múlva válaszolni.....khhmmm :D elnézést egy aktív blog?? :P :D (2022.05.10. 09:20) A nap, amikor újra itt
  • Dawson: Nem rázlak le? Mármint úgy, mint te egy hete, hogy "bocs, be kell rohannom dolgozni, ég a ház"?? (2022.05.09. 02:45) A nap, amikor újra itt
  • Roli88: Minden rendben! Főleg ha holnap végre nem rázol le és tudunk videóchatelni! :D (2022.05.05. 10:25) A nap, amikor újra itt
  • Utolsó 20

Verba volant, scripta manent

Egy blog, mellyel meglepém e szobának szegletén magam magam. De remélhetőleg nemcsak a magam "örömére" jött létre, hanem egyben megfelelő eszközül fog szolgálni az amerikai utazással kapcsolatos élményeim megosztására is. Have a good read!

Friss topikok

Linkblog

Apa, kezdőőőőőődik!!!!

2008.10.10. 05:35 :: Dawson

Igen, végre elkezdődik. Gondolom sokan tudjátok, de hátha van valaki, akinek túl sokat kell dolgoznia, s nem tudja, hogy ma kezdődött el az NHL szezon. Najó, már pár napja játszottak négy meccset Európában, de azt most nem számítom. Gyorsan be is fizettem $20-t, így annyi meccset nézek egy hónapig, amennyit nem szégyellek. Azért ez biztos dobni fog egy picit az élményen :) Végre nem kell hajnali négykor kelnem a Ducks meccsek miatt, itteni idő szerint 10-kor elkezdődnek. Najó, általában inkább fél 11-kor, de azért mégis. Most is azt nézem, épp most lett vége az első harmadnak, idegenben játszunk a Sharks ellen (Ricsi, le lesztek lépve! :D ). Ennek egyetlen egy hátránya van, mégpedig az, hogy a két cikket, amit el kell olvasnom a holnapi filozófiára, nos, azt most nem olvasom el :) Majd reggel... Mondjuk az abortuszról szólnak, hurrá. De legalább végre nem valami abszolút elméleti téma.

Amúgy ma nem sok minden történt. Tettem-vettem, de nem vettem semmit. Egy angolom volt, azt azért túl lehet élni. Este még megnéztem a House legújabb részét. Kiderült, hogy valóban kedden lesz az Apple bemutatója, kíváncsi vagyok, hogy mibel változik az a laptop, amit meg akarok venni. Remélem az árában nem :)

Úgy néz ki, hogy szombaton kimegyünk az egyetemi hokimeccsre, holnap próbálunk ingyenjegyet szerezni.

Ma nem kaptok videót, mert csak. Megnézzük mennyire vagytok függők :) Az említett meccs miatt csak későn tudok lefeküdni, s a szintén említett cikkek miatt korábban kell kelnem. Szóval megint fáradt leszek, pedig egész jól kipihentem magam mára (annak ellenére, hogy nem tudtam elaludni hajnal kettőig)

A legfontosabb azonban megint Szolnokon történik majd, hiszen a harmadik helyezett Törpök csapata a második Bujákival játszik. Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a meccs a Víg Bakter pályán lesz, mégpedig 16:30-kor! Mindkettő szokatlan. Nagyon jó lenne a győzelem, s abszolút megvan rá az esély. Hajrá, hajrá!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawson.blog.hu/api/trackback/id/tr93706211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli 2008.10.10. 07:32:09

hali!

Én vagyok az első mai kommentelő,ami igazán fantasztikus élmény egy ekkora személyiség blogjában!;) Főleg így hajnali fél8kor,mikoris várom csoporttársam hívását,h kiderítse,hol lesz az izgalmas hidraulika előadásunk!:)
Részvétem a nyitómeccsi 4-1es Ducks vereségért,de Szánhozéban nem szégyen kikapni,nagyon együtt van az a csapat!;) Na,de hogy megnyugtassalak Peti:idén végre úgyis Ducks-Canes döntő lesz,szal ez a bukás nem oszt,nem szoroz!;)
Minden jót mindenkinek!;)

Zoli(o;p

Yourri 2008.10.10. 18:32:29

Bujáki Gumi - Start-Fix Hupikék Törpikék 3-1 (2-0) Gól: Tejéki (kb. 45. p. 2-1).
Nem voltunk rosszabbak, ők lőttek egy szerencsés gólt, aztán egy olyat amit le kellett volna fújni, aztán még egy szerencséset. Nekünk is volt annyi helyzetünk mint nekik ha nem több, a végén Barhács szinte üres kapura kihagyta. Ha nekünk van annyi szerencsénk mint nekik akkor mi nyerünk.
süti beállítások módosítása